Toiminta

YLEISTÄ
Talli toimii päätoimisesti yksityisenä kisatallina. Eli tallillani ei ole tuntitoimintoa, johtuen hevosteni vaativuus tasosta. Suurin osa hevosistani on estepainotteisia, eli kisaan näillä pääosin esteluokissa. Muutama koulutaiturikin on eksynyt joukkoon.

KASVATUS
Pääosissa kasvatan Tanskanpuoliverisiä esteille, kouluun ja miksei ihan pullaponiksikin. Siitoksessa käytän myös Suomenpienhevosia.

URL
Pyörin usein sosiaalisessa mediassa, mm. SKH Foorumilla minut löytää nimellä Fede, Instagramissa Fedenhepat, tämä blogi ja sähköposti fedevaa97@gmail.com. Toimin myös EKKR (Etelä-Karjalan keppihevos ratsastajat) perustajana.
Valmennan myös URL ratsukon tason mukaisesti, eli laadin treeni ohjelmia.

KISAT
Pyrin järjestämään joka vuosi kisat hyvissä olosuhteissa maalla aina kesäkuusta elokuuhun asti. Itse kisaan aktiivisesti ympäri suomen.

VALMENNUKSET
Pyrin järjestämään Etelä-Karjalan alueella lyhyehköjä, mutta tehokkaita valmennuksia. Valmennus alueeseeni kuuluu pääosin esteet kaikissa muodoissa, mutta pyrin myös pitämään koulua aina He A-Int tasolle asti. Valmennukset kestää aina 20-45min, riippuen osaanottajien määrästä.

TILARIT
Kyllä, teen tilareita. Niistä lisää voit lukea osiosta ''Tilaus hevoset''


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti