maanantai 12. lokakuuta 2015

Kht Goldenrosesin kisat

Moiksu muksut!

Tää blogi on jääny vähä heitteelle viime aikoina, mutta nyt päätin muuttaa asian :) Oon ollu tosi aktiivine instagramissa ja snapchatissa, ja youtubeeki on tullu iha tasasin ajoin videoo. Tallin nimikin on vaihtunut, ja uusia hevosia on ilmestynyt, joista parempi esittely seuraavassa postauksessa. Käykääs seurailee minuu sosiaalisis medioissa, jos ette viel seuraa:

Youtube: Fedenhepat
Instagram: @khtgwendolyn
Snapchat: Fedenhepatt
(Fedenhepat toimii nykyään nimellä Kht Gwendolyn)

Tosiaan tänää olin Lpr Kht Goldenrosen kisoissa, jonne saavuimme hieman ennen yhtä. Kisa matkassa oli Taija (Kht Bigapple) ja poikaystäväni, ratsuina Veijo, Ode ja Napo.
Mielestäni olivat hyvin toteutetut ja onnistuneet kisat. Hienot palkinnot (olisin toivonut maastoeste radan voittajalle pokaalin lisäksi myös ruusuketta)
Kiitos vielä kaikille kisailijoille ja tuomareille!

(Veijo)

Odella starttasin 40-50cm tyyli luokan, josta saimme ykkös sijan. Seuraavana Napolla 60cm, josta yksi puomi alas, eli ei sijoitusta. Samasta luokasta nappasimme Veijon kanssa kakkos sijan. 80cm emme sijoittuneet Veijon kanssa, mutta puhdas rata onneksi alle :) 

(Veijo)

(Napo)

(Ode)


(Napo)

(Napo)

(Ode)

Sitten koitti se kaikkein jännin osuus, eli kür, jota kerkesin 5min ennen omaa rataa suunnitella, eli lähinnä rata meni hatusta vetämällä. Musiikkina toimi OMI - Hula Hoop. Pienenä yllätyksenä tuli kyllä, mutta Veijon kanssa siitä voitto repästiin. Askeleet tuntuivat ja näyttivät aika tosikin raskailta, enkä mielestäni saanut tarpeeksi irti liikkeistä, mutta radan kokonaisuuteen olen tyytyväinen :)

(Veijo)

Viimeisenä vuorossa maastoesteet, johon osallistuin Odella. Rata oli jokseekin haastava. Ei esteet, vaan lähinnä pohja oli pehmeä ja salakavalia "ansoja" joka paikassa, joita ei edes nähnyt. (esim. puunrunkoja, kantoja)
Todella kivan vesihaudan olivat järjestäjät rakentaneet. Tästäkin luokasta vedettiin voitto. 

(Ode)

(Ode)

Oon nii ylpee noista miu hepolaisista! Oden ja Napon ekat kisat sujui ongelmitta. Tästä on hyvä jatkaa :) Vielä kolmet kisat tällä kaudella edessä, joista seuraavat ovat 25.10 ;)

(Veijo & Mona)
Myö kür voittajat. (Taijan tamma Mona)


(Ode)

KUVAUSKUNNIAA TAIJALLE JA HANSKALLE!!!


-FedeEi kommentteja:

Lähetä kommentti