tiistai 7. huhtikuuta 2015

KuulumisiaMoiksu moi!
Pitkästä aikaa jaksoin raahautua tietokoneen ääreen ja alkaa kirjottelemaan teille taas kuulumisia :)
Tosiaa oon tänäki vuonna mukana SM kisoissa. mm luokissa 50cm Nirppiksellä, 70cm Lakulla ja Estemestaruudessa Veijolla. Suunnitelmana oli lähteä Tampereelle HETI koulun päätyttyä perjantaina, sillä ei olisi millään viitinny lähtee lauantai aamyöst ajaa, et kerkee kisapaikalle. Joten yövymme hotellissa :D Voin yrittää kuvata pientä MyDaytä.


Uusia hepolaisia on vyörynyt talliin. Mm FWB tamma Laguna, eli tutummin Laku. Tosiaa Lakun tunsin jo aiemmilta vuosilta, sillä ystäväni tilasi sen Sailalta mallinaan hänen lempihevonen. Vuonna 2010 muistaakseni tamma on valmistettu, sillä olin silloin Kht Myrskytuulen kesäleirillä, jolloin ystäväni meni hakemaan Lakua :) Ja nyt tosiaa tamma muutti miulle. Kuva lakusta löytyy uudesta banneristani. Toinen uusi poni herra on 11vuotias Ratsuponi ori Millstone, eli Milo. Syötävän suloinen lehmänkirjava otus! Otin Milon Tidiulta reilu kuukausi takaperin, mutta ori muutti vasta eilen talliini. kolmantena talliin saapuu tällä viikolla tiedoton Marjaturvan tekele :)


Saatan myydä Banin piakkoin. Syynä tähän on kova rahapula. Myös Sylvi on tiineenä Flamelle. Nyt pitäs mennä jatkamaan tilarin tekoa, jotta saan sen toimitettua SM kisoihin ostajalleen :D
-Fede

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti