keskiviikko 21. tammikuuta 2015

KuulumisiaHeissan pupuset pitkästä aikaa!


Vähän kerron kuulumisia tässä :) Elii!
Syy joulukalenterin nopeaan loppumiseen on se, että minulta loppui aiheet kesken kaiken. Myös se, että tämä mun blogi ei anna ladata näihin julkasuihin kuvia, oli suuri ongelma minulle.
noh. Joulu meni siinä sivussa, samoin uusivuosi. En niinkään ole hevosia liikuttanut. Mutta varmaan pitäis alkaa liikuttamaan, jos meinas SM kisoihi lähtee ;D


Tallin uutuuksia ja vanhuksia!
... Eli tallista on lähtenyt siis Sani. Lähti vaikeuksien kautta takaisin aiemmalle omistajalleen. Mutta olemme saaneet talliin myös uutta vahvistusta. mm. Vanha herra Hymnin Odotus alias. Odotus on palannut kuvioihin parempana, kuin koskaan! Myös Odotuksen varsa Feden Eloveena alias. Veena on jäänyt talliin, mutta voi olla että tulee joskus myyntiin. Myös talliin on saapunut muutama puoliverinen. mm. Knabstrub ori Drop Dead Cynical alias. Risto. Sain sen tilarina Kht Mekkalalta vaihdossa Saniin. Myös eräs tiedoton hevonen on tulossa talliin. Tietoja ei vielä ole, mutta heti kun hepo saapuu, niin eiköhä tiedotkin tule.


Kaikkien hevosten tiedot on päivitetty. Joiltain puuttuu vielä luonnetta, mutta ne täyttyy ajallaan. Uusia kuvia hevosten kuvagalleriassa. Käykää ihmeessä kattomassa!


                                                      -Fede

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti